CAUTĂ

Dreptul la retragere în 14 zile pentru comerț la distanță:

Cumpărătorul are dreptul să se retragă din Contract, respectiv să returneze un Bun sau să renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fără invocarea nici unui motiv si fără a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

–        ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate

–        ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Returul se face cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat.

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care l-ai primit fără pete sau rupturi. Returul se realizeaza exclusiv prin curier, dupa completarea formularului de retur.

Costul de transport pentru retur se regaseste in pagina dedicata seller-ului.

Cerere de retur anulată


Dacă cererea ta de retur a fost anulată, atunci e posibil să te fi razgandit sis a nu mai doresti predarea coletului catre curier.

Dacă știi că nu s-a întâmplat așa, te rugăm să ne trimiți un e-mail pe adresa sales@dekointerior.ro sau sună-ne la 0724.341.946.

 

Înapoi la Top
×